Beeld-carroussel-9.png

Wie is viAVon

 

Wij zijn Arvid Toersen en Yvonne Rieff. We wonen alweer zo'n acht jaar in Kerkenveld (Drenthe). De naam viAVon is ontstaan uit de namen Arvid & Yvonne.

Arvid werkt als procesoperator en ik (Yvonne) ben grafisch ontwerper/vormgever. Zo ontwerp ik onder andere logo's, huisstijlen (briefpapier, visitekaartjes, enveloppen), folders, magazine's, belettering (voor panden en auto's), kaarten, posters, enz.

 

Al jaren zijn we dol op het verzamelen van oude en/of aparte meubels en accessoires. We zijn regelmatig op bezoek bij familie in Frankrijk en Engeland en kunnen het dan niet laten de brocantes, trocs en markten af te gaan. Leuk in het buitenland is dat je hele andere (oude) spullen kan vinden dan in Nederland, maar ook hier gaan we regelmatig markten af. Er is eigenlijk altijd wel wat leuks te vinden, en daarom groeien we soms uit ons jasje.

 

En zo zijn we onze eigen website begonnen, onder de naam viAVon.nl

 

Interesse in één of meerdere producten? Bel  T. 0528 - 361073 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.