Voor een persoonlijke en professionele uitstraling van je (startende) bedrijf of een unieke kaart.

Diensten

Een logo moet bij jou én je bedrijf passen!

Een nieuw logo ontwerpen of een restyle van een bestaand logo maken is een van mijn dagelijkse werkzaamheden. Als grafisch vormgever kijk ik naar het brede geheel. De totale uitstraling van hoe je je bedrijf het beste kan presenteren. Dat neem ik meteen al mee als ik een logo maak. Daarnaast zorg ik er natuurlijk voor dat je een logo krijgt dat technisch goed in elkaar zit en toepasbaar is voor alle uitingen die meteen of in de toekomst voor kunnen komen.

Alle stijlen

Een goed logo is belangrijk voor de professionele uitstraling je (startende) bedrijf. Een logo kan ik maken in allerlei verschillende stijlen. Van super strak tot vintage en van kleurrijk/bont tot simpel/stijlvol. Het logo moet bij jou passen, maar ook bij het soort bedrijf dat je hebt of de dienst(en) die je levert. Daarnaast moet het natuurlijk je doelgroep aanspreken.

Een logo is een klein onderdeel van je gehele bedrijfsuitstraling. Als ik een logo voor je mag maken, laat ik je ook graag zien hoe je het logo kan toepassen, zodat je een duidelijk beeld hebt van hoe je met het logo kan communiceren.

Die complete uitstraling kan van alles zijn. Net wat jij nodig hebt. Van een visitekaartje tot bedrijfsbrochure of van een opvallend bord bij de de deur tot een goed ontwerp voor een website.

Advies en andere ideeën

Heb je een idee maar kom je er niet helemaal uit hoe je het verder kan aanpakken? Of is je plan al helemaal klaar en weet je precies wat je wilt, maar moet het nog in een passende jas gegoten worden? Ik denk graag met je mee.

Het kan gaan om het bedenken van een passende naam voor een bedrijf, dienst of product. Het ontwerpen van een passend logo, een eigen folder of bedrijfsmagazine of misschien zelfs een compleet (nieuwe) bedrijfsuitstraling? Ik ga graag voor je aan de slag. Daag je me uit?

Impact met een échte, persoonlijke kaart

Een échte kaart sturen is bijzonder. In een digitaal tijdperk is communiceren via WhatsApp of social media snel en makkelijk gedaan. Maar een échte kaart geeft impact. Maakt een feestje extra feestelijk en een geboorte aankondiging extra bijzonder.

Wil jij een speciaal moment aankondigen met een speciale kaart? Neem dan contact op.