Voor een persoonlijke en professionele uitstraling van je (startende) bedrijf of een unieke kaart.

Over mij

Mijn naam is Yvonne Rieff. Inmiddels al heel wat jaartjes grafisch vormgever. En tegenwoordig ook steeds meer illustrator. Ik geef letterlijk vorm aan een idee of een visie. Want zo begint het eigenlijk altijd. Met een idee of een wens. Of dat nu die nieuwe professionele uitstraling is voor je bedrijf, een folder, een eigen magazine of dat geheel eigen (geboorte)kaartje.

Door mijn ervaring kan ik goed inschatten welke stijl bij een persoon én bij zijn/haar doelgroep past. Voor mij moet een ontwerp kloppen, van A tot Z. Het is ook niet eerder klaar dan dat diegene waarvoor ik het maak echt voor de volle 100% tevreden is. Dat is voor mij belangrijk.

Daarnaast ben ik praktisch en nuchter. Ik hou van een no-nonsens aanpak en zoek naar het beste ontwerp voor de opdracht binnen de mogelijkheden en budget.

Na mijn grafische opleiding (Kunst & Design, richting Publiciteit & Illustratie) aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden ben ik aan het werk gegaan bij een reclamebureau. Naast Viavon grafische vormgeving doe ik dat nog steeds, want eigenlijk raak je nooit uitgeleerd en leer je ook veel van collega’s.